Visual

We zoeken een pedagogisch medewerker!

Ambieer jij een uitdagende functie binnen een ontwikkelingsgericht onderwijs-zorgarrangement? Sta jij stevig in je schoenen en onderscheid jij je door inlevingsvermogen, kwaliteitsgerichtheid en doorzettingsvermogen?

’s Heeren Loo zoekt per direct in Noordwijk (ZH):

Pedagogisch medewerk(st)er (WTF 0,8-1)


Tact, incasseringsvermogen en inlevingsvermogen
Je werkt mee aan het geven van onderwijs aan kinderen en jongeren, die niet kunnen deelnemen aan het programma voor het reguliere speciaal onderwijs.

Samen met je directe collega`s, de gedragswetenschapper en de intern begeleider stel je handelingsplannen op en je assisteert bij het toepassen van werk. Je begeleidt (individuele) leerlingen bij het uitvoeren van de opdrachten. Je registreert leerlingengegevens en verstrekt deze aan belanghebbenden. Je denkt mee in de ontwikkeling van de werkwijze, methodiek en de samenwerking onder verantwoordelijkheid van de onderwijsdeskundige. Je werkt nauw samen met de leerkracht.

Dit zijn wij:

De Oeverpieper is het onderwijs-zorgarrangement van Regio Zuid-Holland Noord, ’s Heeren Loo en Stichting Resonans.  De Oeverpieper heeft 29 leerlingen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar, verdeeld over zeven groepen. Aan dit onderwijs-zorgarrangement nemen kinderen en jongeren deel, die vanwege hun externaliserende gedragsproblematiek en intensieve ondersteuningsbehoefte zeer moeilijk plaatsbaar zijn binnen het speciaal onderwijs. Zij krijgen onderwijs aangeboden in kleine groepjes of individueel.

Wat vragen wij?

  • een afgeronde relevante mbo-opleiding op niveau 4;
  • ervaring, affiniteit en specifieke kennis van het ontwikkelingsgericht, op methodische wijze begeleiden van LVB-jongeren met een intensieve zorgvraag;
  • zelfstandig werken en samenwerken met diverse partijen;
  • sociaal vaardig en gemakkelijk in de omgang;
  • doorzettingsvermogen, persoonlijk evenwicht en mentale stevigheid;
  • weerstanden en beperkingen zie je als een uitdaging.

Als je dit alles nog kunt aanvullen met een gezonde dosis humor, ben jij wellicht de juiste collega voor ons!

Wat bieden wij?

  • Wij bieden een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een brutosalaris conform de cao Gehandicaptenzorg van min. € 2.006,- en max. € 3.069,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.

Bij ons werken?

Solliciteer dan uiterlijk 15 oktober 2021!

Wil je meer informatie?

Wil je weten hoe ’s Heeren Loo is als werkgever? Kijk dan hier
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Janny Voortman, teamleider van De Oeverpieper, via telefoonnummer 06 12 45 73 70.

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via 088 037 05 10.