Visual

Buddybank voor De Oeverpieper

‘Ik wil graag samen spelen’. Dat maak je duidelijk als je op de nieuwe Buddybank gaat zitten op het schoolplein van De Oeverpieper. De gave bank is aangeboden door Peter Schellekens en Bram Breukers van Buddybank. We zijn er heel blij mee!

Soms is het voor een kind erg lastig om aan een ander te vragen of ze met je willen spelen. Hoe kun je dan toch vertellen dat je wel graag samen wil spelen? Daar hebben Peter en Bram een kleurrijke oplossing voor verzonnen! De Buddybank is een makkelijke manier om samenspel en verbinding tussen kinderen te vergroten. Het vrolijke bankje nodigt uit om te gaan zitten. Als je daar als leerling alleen op zit zeg je eigenlijk tegen de anderen dat je graag met iemand wil spelen, dat je een buddy zoekt. En als anderen dat door hebben, vragen ze vast wel of je mee wil spelen.

De buddybank voor De Oeverpieper is speciaal voor ons gemaakt. De mooie groene kleur hebben we zelf uitgekozen. En op de zitting staat het logo van De Oeverpieper, gaaf! De robuuste bank van beton en hout heeft een mooie plek gekregen en valt lekker op. Samen gaan we leren hoe je de bank gebruikt, zodat iedereen samen kan spelen.